Denne helgen leser jeg også en lettlest bok, Midnattsbiblioteket, av Matt Haig. Jeg valgte denne ut i fra forslag på Goodreads i forbindelse med punkter på årets leseutfordring, The 52Book Club's 2024 challenge. Jeg er ca halvveis nå. Tanken og temaet er bra. Teksten er lettlest, men litt for enkel for min smak. Det samme er innholdet, litt for lett og enkelt. Jeg skal uansett lese den ferdig. Det blir en aktiv helg utenom lesing også: politisk verksted, vårarbeid i hagen og familiemiddag. Ønsker alle en fin-fin helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte midnattsbiblioteket, synes den hadde noe morsomme tanker i forhold til hvordan minnene våre ofte egentlig ikke er riktige og at vi glemmer tingene vi egentlig har opplevd. Og at man på sikt idealisere opplevelser. Men ja den er ikke mest avansert språk messig gjerne. Håper du får en god lesning og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamge