Det er kanskje et stort spørsmål, men her ser det ut til at du har kommet med flere interessante tips som etter hvert skal sjekkes ut. Jeg ble ferdig med Tsjekovs fortellinger i dag, og det var veldig gode noveller. Fortellinger som omhandler livet på godt og vondt, med et særskilt fokus på herskapet og de fattige i Russland.
Jeg takker for tipsene dine, og tar turen på biblioteket i løpet av helga, for kanskje å låne noe av forslagene dine.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Noveller. Da håper jeg du fikk med deg Tsjekhovs langnovelle «Steppen» om en gutts lange reise gjennom et ukrainsk landsskap som bare tilsynelatende er ensformig og folketomt. Det er nok den historien jeg husker best.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har ikke lest «Steppen», men nå er den notert bak øret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble såpass nysgjerrig på Anton Tjekhov og «Steppen» at jeg måtte lese den.
Du finner den her: Den digitale bokhylla til Nasjonalbiblioteket
Men det vet du gjerne allerede :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var ikke klar over at den er å finne der. Takk for direktelink til boka. Nå blir den lest etter boka jeg holder på med, eller ihvertfall en vakker dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje "Det forspilte liv : en studie i Anton Tsjekhovs novellediktning" av Erling Sande kan være av interesse. Kjøpte den på Adlibris . no (ISBN 9788256004683, NOK 163) fra 2009

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg fått tak i :
Borgermesteren : og andre noveller av Guy de Maupassant (født 1850-08-05, død 1893-07-06)
+
Mørk attrå : romanen om Guy de Maupassants lidenskapelige liv av Stephen Coulter

På antikvariat

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw Thorbjørnsen