Hmm, vet ikke helt hva du mener med å leses i "medvind."
Men jeg mener bøker som er lettleste, uten vanskelige ord og lange setninger og gjerne bare en setning per linje, med et voksent/ung voksent-innhold. Ikke av den typen som er veldig pedagogiske og sånt.
Men del meg gjerne hvis du har noen nyttinge nettsteder av nyere dato :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

se på mine egne sider der er det en del lettlest litteratur av ulike slag. Bing og Bringsvær har jo mye som de kalte fabelprosa, ikke science fiction. Jeg har selv lest alle de fire bøkene i serien om Benji og stjerneskipet Alexandria. Første bok heter AZur - kapteinenes planet, og var på radioen som opplesning for 40 år siden. De andre bøkene i serien heter Tanz, Zalt og Mitz. Anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener bøker som har ikke har for mange virkemidler, bøker som en føler at man "flyter" igjennom, som ikke lar deg miste tråden! Hvis du googler "lettleste bøker" så er jeg helt sikker på at du vil finne det du er ute etter! Tror vi mener det samme! Lykke til med jakten:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, vi mener nok det samme. Har googla "lettleste bøker" til den store gullmedalje, men sliter med å finner noen av nyere dato til voksne. Var innom folkebiblioteket i dag for å sjekke, og de hadde og ganske lite i den kategorien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivConnie