Unnskyld meg, men han er bare 13. Er ikke De Fire og Han som Gjør Galt Verre litt i tidligste laget? Jeg fant den på biblioteket, men der står det at den burde leses av personer over 16.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

De er ikke så ille, men noe av humoren er kanskje ikke like morsom for en 13-åring som det var for en noen og 30-åring. Det er lite detaljrik vold i bøkene egentlig, men en del sexvitser forekommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaha, men jeg mener nå allikevel at faktisk burde vente til han blir 16, hvis han selv vil da, fordi det er en grunn til at det finnes aldersgrenser!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, det er en grunn til at det finnes aldersgrenser og du er i din fulle rett til å være uenig med meg :) Du er jo inne på noe vesentlig; hvis han selv vil, det er jo ikke sikkert han har lyst til å lese disse bøkene en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var derfor jeg skrev at det er noe som han/foreldrene må ta stilling til om han evt skal lese dem eller ikke. Dessuten så ville jeg vært mer skeptisk til A Song of Ice and Fire enn De Fire og Han Som Gjør Galt Verre, som veldig mange andre også har anbefalt fordi det er ufattelig gode bøker, men ikke nødvendigvis passende for en 13 åring. Det er derimot en veldig god bok anbefaling :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jupp. Det jeg mente var at hvis han er veldig moden for alderen, så kan han lese den likkevel. Jeg kan jo ikke bestemme over hva han vil lese eller ikke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergTanteMamiemgeKirsten LundHeidiAud Merete RambølTore HalsaJulie StensethKjell PHanne Kvernmo RyeINA TORNESHarald KKnutMIreneleserReadninggirl30TheaMonica CarlsenEirin EftevandNabodamaBeate KristinIngvild RosslundNikkaHilde H HelsethLinda NyrudAnneWangSynnøve H HoelTor Arne DahlFarfalleBookiacBrit HonningsvågKristin_Tor-Arne JensenAskild GjerstadTine VictoriaG LBjørg Marit TinholtPiippokattaEvaanniken sandvik