Ja, det var derfor jeg skrev at det er noe som han/foreldrene må ta stilling til om han evt skal lese dem eller ikke. Dessuten så ville jeg vært mer skeptisk til A Song of Ice and Fire enn De Fire og Han Som Gjør Galt Verre, som veldig mange andre også har anbefalt fordi det er ufattelig gode bøker, men ikke nødvendigvis passende for en 13 åring. Det er derimot en veldig god bok anbefaling :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jupp. Det jeg mente var at hvis han er veldig moden for alderen, så kan han lese den likkevel. Jeg kan jo ikke bestemme over hva han vil lese eller ikke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitLailaStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtBeathe SolbergHeidi HoltanJulie StensethPi_MesonChristofer GabrielsenalpakkaGrete AmundsenFinn Arthur JohansenIngunn STine SundalAkima MontgomeryTrude JensenLabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KRandiTone Maria JonassensiljehusmorAnniken Røil