Ja, det er selvfølgelig helt opp til hver enkelt! Og slike lister kan, som Rose-Marie er inne på, virke inspirerende (også på meg). Ikke min mening å være negativ :-)

Men hvis jeg skal være litt seriøs - det hender jeg får inntrykk av at enkelte føler seg "programforpliktet" til å lese visse bøker (jeg sikter ikke til noen deg eller andre spesielt). Det var slike tanker jeg hadde i bakhodet da jeg skrev innlegget. Hvis jeg har rett i disse antakelsene, er vi på ville veier. (La oss håper jeg tar feil)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg tenker snarare at eg føler meg inspirert til å lese bestemte bøker, framfor forplikta. Når "alle" eg kjenner har sagt at Kjærligheten i koleraens tid er ei veldig bra bok, har eg jo lyst til å lese ho. Men eg har ennå ikkje opplevd at eg synest det er pinleg å ikkje ha lese ho. Det er to forskjellige ting.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Leser det jeg har lyst til å lese, og lar meg gjerne inspirere - men aldri presse - av lister av ulike slag. Bøker som lovprises i media og som "alle" har lest og syns er helt fantastiske, faller ikke alltid i min smak, og da er jeg heller ikke redd for å si hva jeg syns om boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit Mogstad