Kanskje du skal satse paa et lesebrett i tillegg - etter at jeg begynte med lesebrett for et par aar siden har det blitt plass til en utslagbar gjesteseng paa biblioteket mitt. Det er nok en smule brutalt aa tilby barna gjesteseng mens de fortsatt er hjemmeboende. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, det er jeg faktisk enig i! ;-) Det er jo rett før man risikerer å få barnevernet på døra ... He-he ...

Lesebrett er under MEGET skeptisk vurdering .... Den dagen noen finner opp en funksjon som gjør at man kan lese f.eks. engelskspråklige bøker og med letthet trykke på uforståelige ord og få dette oversatt til hvilket språk man måtte ønske - som norsk, for mitt vedkommende - er jeg imidlertid med!!!!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er mulig at Kindle kan ha den funksjonen - det er verdt aa undersoeke. Jeg bruker en engelsk/engelsk ordbok (lett aa bruke) paa Kindle'n min, men det er mulig aa legge inn en annen ordbok istedet. Finnes det en norsk/engelsk ordbok paa Kindle (amazon) - saa er nok muligheten tilstede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmmm ... det ga meg virkelig noe å tenke på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaTor-Arne JensenNicolai Alexander StyveTanteMamieGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeCamillatuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneMLene AndresenReidun Anette AugustinRisRosOgKlagingToveStig TEvaIngvild SKarin Bergandreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje Hvalstad