Gode argumenter... Ja, jeg ser av diskusjonen at mange har sine helt personlige grunner for å ha valgt som de gjør. Jeg er også enig i at det ikke er ofte at folk er ufine på disse sidene, og det er grunnen til at jeg har giddet å bruke tid på bokelskere.no.

Når jeg tenker etter, så er jeg kanskje ganske anonym her, selv med fullt navn. Jeg kjenner ikke så mange som leser:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Og jeg har tenkt som så at jeg får stå for det jeg mener overfor kjente også;) Men jeg skal innrømme, - jeg har ikke vervet venner bevisst, har likt å ha dette litt for meg selv uten å skulle fortsette diskusjonen på jobben dagen etter!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jo, kjenner meg igjen i dette svaret, for selv står jeg fram med fult navn her, men likevel, kjenner ytterst få her inne, og kjenner meg nokså anonym her inne likevel... Syns heller ikke det er ofte folk er ufine her inne, litt diskusjon er det jo, men det er vel meningen det skal være...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Problemet er ikke å være anonym HER, problemet er at alt du sier er søkbart i google, og kan kobles med alt annet du sier/gjør på nett.

Jeg tok meg den frihet å google de her inne i denne tråden som bruker fullt navn, og det ER faktisk interessante konklusjoner man kan trekke av den informasjonen man får opp.

(På den annen side googlet jeg også meg selv (jengeno), og fikk opp endel tråder som IKKE er meg, så det er jo absolutt rom for å trekke GALE konklusjoner)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må si du ga meg noe å tenke på, men ikke noe galt i det.. Det er tvert i mot sunt å tenke! Har googlet litt jeg og.. Og så poenget ditt. Det er ikke det at jeg føler jeg har noe å skjule akkurat, men som du sier, folk kan dra sine konklusjoner, og ikke alltid på rett grunnlag... Så jeg kom til at jeg ville anonymisere meg litt mer. Syns dette var et nyttig og interessant innspill, som jeg vil takke deg for. Det er nyttig å tenke seg om i disse digitale tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå står du med et innlegg med fullt navn og et med bare fornavn i samme tråd,hehe. Regner med at det ordner seg så fort en trykker på oppdater. Mulig du må trykke på f5 ? Eller en annen f-tast. Artig med fire m-er som initialer forresten;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg lurte på hvordan jeg skulle ordne nettopp det der, så takk Ann Christin. Skal prøve det: ) Fire M'er er det ja, og det har faktisk bare blitt sånn; )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja vel, det er betenkelig... Må tenke litt på den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble en interessant tråd ut av dette, Solbjørg - og for min del så har jeg faktisk lurt på hvorfor folk ikke er anonyme(re) her inne (og mange steder på nettet for øvrig), så nok en gang ble jeg litt mer opplyst, jeg også. ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli