Er det så mange anonyme her inne da? Har ikke tenkt over det i det hele tatt jeg. Tror ikke det har noe å si på aktiviteten og hva folk skriver egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg la bare plutselig merke til at det var få av dem som diskuterte som viste sitt fulle navn. Mitt merkelige navn er det bare jeg som har, og jeg er norsk- og engelsklærer, så jeg skjønner hva Anja mener... Jeg er bare kommet til en annen konklusjon: Jeg synes det er fint hvis elevene sjekker ut hva jeg leser, og jeg synes ikke det gjør noe om de finner ut hva jeg liker eller ikke liker; de ser at jeg engasjerer meg, i alle fall:)

Det er uansett gøy å følge med på hva folk leser, om de er anonyme eller ikke:) Jeg synes bokelskere.no er web på sitt beste.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias