True blood tenker du? Jeg har sett de tre sesongene som har kommet ut, men de viker endel fra bøkene. Bøkene er mye bedre og man får et helt annet innblikk i den verdenen de lever i. Synes også karakterene er ganske annerledes i bøkene enn i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig. I bøkene ser vi alt fra Sookie sin side, mens vi i serien får se ting som Sookie ikke er med på. Serien har flere hovedpersoner, mens bøkene bare har en. Men jeg syns det er kjempefint at serien skiller seg noe fra bøkene, da blir det enda mer spennende å se på selv om alle bøkene er lest. Plottet er jo det samme, men veien til løsningen er ikke like "rett" som i bøkene. Og i serien henter de ting fra flere av bøkene, sånn at vi nå i sesong 3 får med oss ting fra bøker som er senere enn 3. (kjenner at jeg formulerer meg dårlig så sent på kvelden...). Poenget er: Selv om du har sett serien, burde du lese bøkene :-) De er kjempespennende, selv om du vet hva som skjer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si meg enig her, man kan ikke sammenligne bøker og TV-serie direkte. Noe som både er positivt og negativt. Jeg liker begge delene, og ha med meg serien selv om bøkene er lest (har heldigvis ikke lest alle ennå, så har noen igjen å kose meg med ennå).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, da må jeg nok gi dem en sjanse :-) Men først skal jeg lese Lushons plater, Anubis og Evercity av Andreas Bull-Hansen, dystopisk science fiction som visstnok skal være veldig bra... Skal hente første bok på biblioteket i dag :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit Mogstad