Jeg bruker iPod (eller iPhone) til lydbøker. Det er ikke noe problem å stoppe eller "spole" tilbake. Dersom man hører noe man vil sitere er det bare å se hvor man er (f. eks CD2, avsnitt 4, tid 1,23) Man kan enten skrive det ned eller huske 2-4-1. Jeg har malt mye i sommer med Ringenes Herre triologien, Stormfulle høyder og Drageløperen på øret. Aldri har det vært så gøy å male hus! Jeg kunne malt hva som helst til en god lydbok. Hører nå alltid på lydbok til hus og hagearbeid. Lydbøker er selvfølgelig i tillegg til vanlige bøker, ikke i stendenfor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Skjønner at jeg bare må få meg iPod eller iPhone! Høres lettere ut.. Og i perioder er det jo vanskelig å få tid til å sette seg ned med en bok, så det er nok løsningen. Men ja, i tillegg til..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føler at jeg må advare deg litt før du drar på handletur. Jeg bruker en del tid på å legge CD'er inn i iTunes for deretter å kopiere dem til iPod...Man kan jo laste ned lydbøker fra iTunes Store også, men så langt er ikke utvalget noe å skryte av, iallefall ikke dersom man ønsker å høre bøker på norsk. Kanskje den yngre garde bokelskere har funnet enklere måter å administrere lydfilene på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Kirsten LundTanteMamieIngunn SSol SkipnesSynnøve H HoelTuridmajaTor-Arne JensenmgeReadninggirl30IngebjørgHeidi LGrete AastorpIngeborgDaffy EnglundHarald KCathrine HvasshovdAnneHilde VrangsagenConnieInger-LiseMads Leonard HolvikIna Elisabeth Bøgh VigreNadira SunsetIngeborg GAnniken RøilLisa Chatur VestbyEgil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaLailaRisRosOgKlagingVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenBjørn SturødCaroline Ekornes JohannessenAlice Nordli