Dette er en bokside , hvor vi kan snakke om bøker og dets innhold og også våre tanker om det å lese blant annet. Vi har jo alle et liv utenfor dette også. Andre interesser har vi vel også, som jobben vår , hundene ( jeg har to ) , reiser, foto, naturen , hytta , idrett ( er med der også , henger med så godt jeg kan )osv osv men dette som man skriver her , er tanker man gjør seg , som man vil dele med andre men selvølelig med respekt ovenfor de som irriterer seg over at man formulerer seg som man gjør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Selvfølgelig har de fleste et liv utenom lesning også, men det virker som noen mener at lesing er så enormt viktig og at det ikke går an å leve uten omtrent... Det er jeg uenig i, og jeg synes det blir feil å tenke sånn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har jeg full respekt for Aina, som du også har respekt for de som tenker anderledes enn deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias