Har nettopp kommet hjem fra Cuba, og jeg må si at boka ga reisen en liten ekstra dimensjon! Boka gir som Hilde sier og en bra beskrivelse av Cubas historie og politikk. Hva skjedde under revolusjonen, men ikke minst, hva var forløpet til den?! Og hvordan har det påvirket samfunnet og menneskene i ettertid? Denne boka tar for seg alle sidene ved dette. Boka er kjempe interessant som underholdning, og som en historiebok! Håper dere tar dere tid til å lese den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Og heldige du, som har vært på Cuba og opplevd noe av det boka beskriver på egenhånd! Jeg var så "dum" å velge Jamaica i stedet, og nå, etter å ha lest denne boka, vil jeg til Cuba også. Ja, det er både litterær kvalitet - underholdning og historie, det er det briljante!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacKirsten LundTanteMamieIngunn SSol SkipnesSynnøve H HoelTuridmajaTor-Arne JensenmgeReadninggirl30IngebjørgHeidi LGrete AastorpIngeborgDaffy EnglundHarald KCathrine HvasshovdAnneHilde VrangsagenConnieInger-LiseMads Leonard HolvikIna Elisabeth Bøgh VigreNadira SunsetAnniken RøilLisa Chatur VestbyEgil StangelandMargrethe  HaugenPiippokattaNina GLene AndresenRufsetufsaLailaVannflaskeAmanda ACecilie EllefsenBjørn Sturød