Jeg legger inn alt jeg har lest og ønsker å lese, uansett om jeg eier bøkene eller ikke. Hvis det er en bok som har gjort så dypt inntrykk på meg at jeg vil ta den fram eller vise den til andre kjøper jeg den sannsynligvis, hvis jeg ikke allerede eier den. Ellers syns jeg det er uproblematisk å huske hvilke sitater og kapitler som tilhører hvilken bok, uansett om boka står fysisk i hylla mi eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du er heldig som tydeligvis har en god hukommelse. Jeg er avhengig av å markere avsnitt og sitater i bøkene mine, slik at jeg kan finne tilbake til dem når jeg trenger det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingStig THilde VrangsagenDemeterHilde H HelsethJeanetteLars MæhlumStian BråthenHarald KPiippokattaGrogretemorJarmo LarsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Kingsrud KvistenBertyAmanda ABjørn SturødHildeE .Tatiana WesserlingmgeTone Maria JonassenConnieDaffy EnglundLinda NyrudDiddiBeathe SolbergMads Leonard HolvikIngvild SIngeborg GEllen E. MartolMarianne TKjell PKirsten LundHeidi HoltanAnne-Stine Ruud HusevågLeseberta_23Tine VictoriaVannflaskeMarianne Augusta