Du har valgt noen gode bøker - de treffer meg øyeblikkelig! Jeg gleder meg til å ta fatt på dem. Tror kanskje jeg skal begynne med denne? Tittelen griper meg! Problemet for mange i dag er jo nettopp det å finne indre ro - man blir hele tiden oversvømmet av inntrykk - alle skal og må alt - et evig jag og press... Selv finner jeg en slags indre ro i bøkene,særlig hvis jeg kan lese en bok mens jeg skuer utover havet... Likevel, støy og krav rundt meg påvirker, både sjel, samvittighet og psyke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei Hilde. Tusen takk for det! :–) Ja, er det ikke deilig å lese når man kommer inn i en god bok? Kristins bøker er nydelige, og det er deilig å lese dem uansett hvor man er i livet. Jeg kjenner mennesker som lever med bøkene hennes og som ofte trekker dem frem i sine samtaler. Hun hjelper mange folk til å utvikle seg. Hun arrangerer bla. stillhetsretreater på et kloster i Italia, for mennesker som ønsker å komme dypere inn ned i roen i seg selv. Hjemmesiden hennes er krflod@iol.it. Du kan lese mer om dette der.

Å se utover havet mens man skriver, er en god følelse. Om du liker dette vil min bok Fyrtårnet være en bok for deg. Denne boken handler mye om havet, både utenfor og inni oss – om en pianist som sitter på et fyrtårn ved Irlands forrevne vestkyst, og ser ut på havet i storm og stille, mens hun utvikler seg som kunstner. Vilde

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager, jeg skrev feil. Kristin Floods hjemmeside er med 2 - O'er: altså: krflood@iol.it

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, Hilde! Nå har jeg nettopp vært på bibliotektet her på øya (landets minste og vakreste) og lånt meg en bunke. Titlene du nevner kommer på ønskelisten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- Helen