Jeg holder på meg siste innspurt av Kompani Orheim av Tore Renberg. Gjennom hele boka har jeg flere ganger spurt meg selv om hvorfor jeg ikke har lese denne før?! Jeg har 60 sider igjen, og de skal jeg spare godt på, lese seint og omsider la synke skikkelig inn før jeg starter på noe nytt. Noen bøker må man la ligge og godgjøre seg litt i hodet før man kan slippe en inn en ny.
Ellers, så ligger jo resten av bøkene til Renberg klar til å bli lest. Jeg vet bare ikke om jeg skal fortsette med Jarle Klepp eller om jeg skal starte på Texas-gjengen. Kanskje Tollak til Ingeborg. Nei jeg vet ikke.

God lesehelg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte også godt Charlotte Isabel Hansen, som filmen "Jeg reiser alene" er basert på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tollak til Ingeborg er ei god bok. Boka har også blitt til et teaterstykke - til strålende kritikker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interresant. Jeg opplever en ofte om det var en bok jeg faktisk har lest, så oppdager halvvis at jeg har ofte lest den før. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea