Denne helga har jeg fått tak på Gabriel Scotts bok Kari Kveldsmat. Det har nemlig vist seg å følge en artig historie med.
Vi rydder ut huset etter farmora til kona mi. Ho var som en reservefarmor for meg i 20 år og vi har snakket mye bøker. Under opprydding dukker boka Kari Kveldsmat opp, og i den utgaven var det en hilsen med takk fra Gabriel Scott. Det viser seg at oldemor til kona møtte Scott da hun var en ung jente. Hun var blant annet veldig flink til å svømme. Gabriel Scott har satt så pris på bekjentskapet at han har fått låne navnet hennes Dagny, som i boka er Dagny Selhund. Om Selhund var et kallenavn vet vi ikke, men det er uansett en gøy historie å tenke på mens jeg sitter å leser.

Nå er vel helga egentlig over, så ønsker dere alle en fin uke.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Gøy med kjekke historier. Håper du har en god lesning og ha en god uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil Stangeland