Denne helgen skal jeg begynne på Hvis det skulle komme et menneske av Thomas Korsgaard. Jeg satt meg opp på en 5 uker venteliste på biblioteket, men plutselig ble det min tur. Har ikke bygd opp så mye forventninger egentlig, men ønsker å lese den siden den er en stor snakkis.

På øret har jeg Hver natt dør jeg av Helle Haugsgjerd. En bok hvor en skilsmisse skildres gjennom barns øyne. Liker den godt, og har ca 1 1/2 time igjen.

Jeg har også lest Søsterklokkene. Syntes den var ok minus. Derfor har jeg ikke startet på Hekneveven enda, men kanskje jeg burde gjøre det snart.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja den har hørt mye variert om hvi det skule komme et menneske, men også mye bra om. Kjekt med perspektiv til barn også til et slik tema, håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KristofferVannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeDemeterBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad Wøien