Ble nesten aggresiv av å lese denne boken! For noe klisjefullt makkverk! Og den epilogen kunne forfatteren godt ha spart seg for! Språket er forferdelig og karakterene utrolig flate. Uagh! Ungdommen fortjener bedre bøker enn dette! Men når sant skal sies, var det denne 10. klassingene kranglet om å lese... Og krangling om bøker er jo flott!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

I denne boka er karakterene stereotype og forfatteren lasser på med latinamerikanske gjengmedlemmer og blonde cheerleadere. Poenget er vel kanskje å vise at man ikke må la seg lure av fasaden, men dette blei bare platt og usannsynlig. (Men jeg er heller ikke i målgruppa for denne boka, det må sies, kanskje jeg bare er for gammel?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seriøst ? :O Klisje ? Hvor ? Jeg synes forfatteren klarer å¨gjøre noe unikt ut av temaer som mange andre har prøvd (og mislykkes ut av) Hun blander sjangre og få det til å funke!

Jeg ble trollbundet av skrivemåten hennes! Hva ang. språket så, er vel ikke det såå ille ? Du kan nesten ikke holde en samtale med ene jenta i klassen uten at ho pøser ut av seg med verre ord enn det, det er bare sånn enkelte unge snakker nå.

Karakterene er (etter min mening) unike, de er kanskje litt oppå en hylle, og helt ærlig har hun kanskje overdrevet litt, med alle er like etc. Men (!) det er ting jeg ser NÅ i ettertid.

Den kan diskuteres frem og tilbake, handlinger, gjenger etc. Men jeg synes fortsatt boka var bra, ikke bare bra, sykt bra. Er akkurat ferdig med den, klarte nesten ikke legge den fra meg.

så n¨å ønsker jeg mer fra forfatteren, og et eget eksemplar av denne boken ! =)

Men når det er sagt så forstår jeg sider av meningen din, og boka passer kanskje ikke for de med nulltoleranse for banning, selvom denne absolutt ikke er av de verste.

Redigert: Til sist, er du ute etter en spennende kjærlighetsbok i sommer, med masse krydret ekstrastoff og spenning, anbefaler jeg den; På det største ! :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud Husevåg