Siste ukene i fjoråret og første i år har vært vrange på bokfronten. Jeg har gitt opp den ene boka etter den andre, de har bare ikke klart å engasjere meg. Om jeg har vært uheldig med valgene, om det er sinnsstemning eller hva årsaken er er ikke godt å si. Begynte til slutt på en krim. Skjønte ikke helt hvorfor jeg gadd, det er sjelden jeg liker krim. Men endelig var det en bok som fanget meg. Denne helga leser jeg Jeg lar deg gå av Claire Mackintosh. Jeg har bare rundt 30 sider igjen, men boka har overrasket flere ganger allerede så jeg aner ikke hvordan slutten blir. Men jeg har mine mistanker. Tror jeg.

God lesehelg ønskes bokfolket.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hm ja hørtes ut som det var feil bøker til feil tid dessverre, det går jo i bølger dette med lesningen er min erfaring. Håper jeg lar deg gå er bedre.

Ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelChristoffer SmedaasIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid Nygaard