Helt enig. Vi leste denne på skolen i 8. eller 9. klasse, og jeg husker deler av den ennå. Så sterkt inntrykk gjorde den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg leste også den i 9kl. Og den gjorde et veldig sterkt inntrykk. Har lest den et par ganger og sitter alltid å griner. Gripende bok, som er verdt å lese..

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er over 10 år siden jeg leste denne boken, men jeg husker mye av den enda, den gjorde sterkt inntrykk! En sterk bok som skildrer krigens grusomheter. Anbefaler denne boken på det sterkeste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En bok alle burde lese.Den har gjort et sterkt inntrykk på meg. Var i Desember 2009 i Auschwits og Birkenau. Husker at jeg gråt og leste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias