Hei. Det gikk til tider litt sakte og jeg er nok litt over gjennomsnitt glad i Japansk kultur og historie :) forfatteren kunne nok ha kortet ned noe. Når det er sagt så er det sjelden jeg gir 6-er på terningen, da skal jeg sitte igjen med en følelse av sterk tap når jeg legger fra meg boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Murakami har en tendens til å skrive mye lengre enn strengt tatt «nødvendig». Noen ganger fungerer det, andre ganger er jeg enig i at det ville blitt bedre ved å kutte ned noe. Det stemmer for så vidt godt med de av bøkene hans jeg liker best - de er nemlig begge to blant hans tynneste :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild S