Det er litt vanskelig å anbefale når jeg vet såpass lite om hva du liker. Men her er mine tips!

Ser du har Britt Karin Larsen på ønskelisten din og benytter anledningen til å slå et slag for henne, både bøkene om Finnskogfolket og Tatertrilogien. Gripende gode og velskrevne alle sammen. Jeg har skrevet noen tanker om Tatertrilogien her.

Jeg ser at du også har en annen av mine favorittforfattere i hyllene dine, José Saramago. Vil kanskje anbefale deg å begynne med En flåte av stein eller Beleiringen av Lisboa. Ikke la deg skremme av Saramagos særegne skrivestil (fravær av punktum), du kommer fort inn i det.

Du har også Ifølge Pereira, som Monica anbefaler deg. Den har jeg nettopp lest etter hennes anbefaling. Velskrevet og med et eget driv over seg.

Av norske forfattere setter jeg Johan Falkberget høyt. For eksempel Den fjerde nattevakt.

Jeg er forresten nesten i mål med Betty Smiths Det vokser et tre i Brooklyn - en bok jeg har fått anbefalt her og ikke nøler med å anbefale videre!

Lykke til!

Og la oss gjerne høre hvordan det går :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk for svar. Da kom det noen flere på leselisten. Blir spennende å se hvordan den blir til slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaNabodamaBeate KristinIngvild RosslundNikkaHilde H HelsethLinda NyrudAnneWangSynnøve H HoelTor Arne DahlFarfalleReadninggirl30mgeBookiacBrit HonningsvågKristin_Tor-Arne JensenAskild GjerstadKirsten LundTine VictoriaG LBjørg Marit TinholtPiippokattaEvaanniken sandvikMarie HolterHanne Kvernmo RyeLinnEllen E. MartolAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina Solås