Denne var god! Sterk fortelling om spiseforstyrrelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er helt enig, dette er en bok jeg virkelig likte, og det som ble skrevet satt seg i hjertet. Jeg synes boken var så god, at jeg til og med har anbefalt den til en jeg ikke liker.. Så god er den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, gode skildringer og veldig levende skrevet. Som Knirk sa, det er utrolig at forfatteren ikke selv har hatt spiseforstyrrelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka ble lest i ett strekk i går kveld og natt. Et originalt og uttrykksfullt språk, som passer godt til dette såre og tabubelagte emnet; spiseforstyrrelser og sjølskading, Du kommer virkelig på innsiden av hovedpersonen(e). Denne boka fortjener mange, mange lesere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Elin. Er det du som kommenterte denne boka i bloggen min? Uansett er jeg enig med deg om at boka var knallgod. Og vond.

Det som er så utrolig bra med denne boka er realismen i forhold til de utrolig mørke sidene ved noen tenåringjenters liv. Jeg har sett det selv på nært hold. At en ung jente som har hele livet foran seg, og alt er tilsynelatende bra, bærer på et så stort mørke som ligger tett opptil dødslengsler og suicidalitet. Jeg synes Anderson skildrer dette på en svært god og troverdig måte. Jeg synes det er rart når jeg leser at hun ikke selv har hatt spiseforstyrrelser.

Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Knirk(!), ja, det var jeg som kommenterte bloggposten din! Og iom at jeg jobber i bibliotek, har jeg anbefalt boka både til "unge voksne" og til lærere. Også til lånere som setter pris på godt og originalt språk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTor Arne DahlTorill RevheimPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda A