Han får svar på tiltale. Den eneste, som i mine øyne, bedriver mobbing er han. Dette er heller ikke første gang han "angriper" kvinner som gjerne er eldre enn han selv og da synes jeg ikke det er noe rart at jeg og andre reagerer så sterkt som vi gjør. Vi burde sikkert heve oss over det og overse han, for det hadde nok vært det verste vi kunne gjort i hans øyne. Jeg er bare et menneske og reagerer ut ifra den personen jeg er, og jeg er ikke en som holder kjeft når andre går så til de grader til verks for å være nedlatende og direkte frekk som han gjør.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Men for oss som ikke leser alle tråder og har all historikken, ser det ut som om en hel gjeng kaster seg uprovosert over en uskyldig kommentar. Det ser ikke pent ut.
Det går an å sende en personlig melding til folk også.

Jeg er også en som lett lar meg provosere og kan bli for "høylytt" og breikjefta i kommentarene, så jeg sitter i glasshus. Men når jeg ser den tråden jeg kommenterte nå, mister jeg jo sympatien med de som føler seg forurettiget og fornærmet, når de selv kommer med nærmest mobbende utsagn. Dessuten vil jo det bare hisse opp den andre parten, som med god grunn kan føle seg dårlig behandlet. Kanskje best å bare ignorere enkelte utsagn....eventuelt kan man kladde svaret i word, vente 48 timer med å poste det, og så se om det fortsatt føles like maktpåliggende...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bevares, der er mye man kan og sikkert burde gjøre for å være et bedre menneske på mange plan. I etterpåklokskapens lys burde jo alle "idioter" her i verden sikkert få ture frem som de selv måtte ønske, eventuelt bli tatt hensyn til og få tilsvar i melding. Men nå gjorde ikke jeg det. Jeg valgte å ikke bry meg så veldig mye om hva akkurat han måtte føle, eller hvordan det ble oppfattet av andre. Jeg reagerte kun ut ifra hvordan vedkommende oppførte seg. Skriver man i det offentlige rom, må man faktisk forvente å få svar i det offentlige rom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jada, jeg skjønner det. Grunnen til at jeg reagerte, var nok at jeg nylig også så en annen tråd der det samme skjedde med samme person - slik at når man leser disse trådene isolert, virker det som om det er mange "ulver" her inne som kaster seg over en relativt normal kommentar.

Vanskelig å forklare hva jeg mener, men til og med jeg har bare fått med meg TRs "slemme" kommentarer indirekte, mer via andres kommentarer på dem, eller gjenfortelling. Hvis man ikke vet noe om denne "historikken", og bare leser denne tråden isolert, virker det jo som en gjeng som kaster seg over en relativt normal kommentar, og det skaper jo inntrykk av at forumet er veldig ukoselig. Og sånn er det jo generelt ikke?
Kanskje de sinte kommentarene kan forbli i de trådene der provokasjonen oppsto. Ikke vet jeg. Jeg synes bare ikke negative personkarakteristikker og sånn krangling er noe hyggelig å lese, uansett hvem som startet. Det er greit å være irritert og irettesette, men når man begynner å gjette og synse om folks personlighet og snakke om det på en veldig hånlig måte, føles det ubehagelig.

Men det er jo ikke særskilt for dette forumet. Husker en lignende sak på Digitalarkivets debattforum, der det for det meste befinner seg godt voksne mennesker som burde vite bedre...

Jaja. Jeg klarer heller ikke alltid å legge bånd på meg, og kan nok fornærme folk jeg også....teori & praksis :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det beste er å være taus og ignorere vedkommende. ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det må være minst 2 personer "tilstede" for å få en krangel. Det beste er å overse, så vil diskusjonen dø ut av seg selv.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

ToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsa