Har så lyst til å foreslå En passende ung mann - Vikram Seth til verdenslitteraturen. Den har jeg hatt lyst til å lese lenge:-) eller er det litt tidlig å komme med forslag? Sliter litt på å holde oversikten i trådene jeg nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tja, det er ikke så enkelt å strukturere disse trådene.

Når det gjelder denne lesesirkelen, har jeg foreløpig laget to tråder. Denne hovedtråden + en som skulle brukes for valg av BOK 1.

Det er igrunnen litt tidlig å komme med forslag, men det er greit å tenke høyt.

Tror det blir enda mer uoversiktlig dersom vi skal begynne å velge bok / bøker for de neste felleslesningene. Ser for meg at det må lages en ny tråd for hver avstemming, ellers blir det temmelig umulig å finne fram.

De to trådene jeg har laget til denne sirkelen er allerede temmelig uoversiktlige, men brukbare.

PS.
Som du ser har jeg satt BOK 1 i parentes. Det er fordi den boken vi skal lese først (tilfeldigvis) hører inn under kategorien "Verdenslitteratur - klassisk".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt forslag - jeg har gått de siste dagene og tenkt at bl.a. Vikram Seths "A suitable young man" er en av bøkene jeg ville foreslått til en samlesning av "ikkje-vestleg" litteratur (sitat Olav Taklo, derfor nynorsken). Og jeg sliter som deg med å holde oversikt over hva som skjer rundt omkring i disse lesesirkel-trådene, jeg også. E.m.m. er det lurt å pensjonere gamle tråder før diskusjonene og starte en ny når diskusjonene om neste bok i sirkelen her tar til...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine Olsrød