Jeg tenkte meg et ganske så utvidet klassikerbegrep - hvis det nå er slik at vi skal ha et navn. Har egentlig ingen sterke synspunkter på det, men det kan jo være greit å ha noe som skiller oss fra andre lesesirkler når de eventuelt måtte bli etablert?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er kanskje anarkisten i meg som kommer til overflaten, men selve lesesirkel-ideen appellerer mindre til meg enn tanken på å lese bestemte bøker sammen med andre. Så "hvis det nå er slik at vi skal ha et navn" er et spørsmål jeg også har stilt meg - jeg har ikke så stort behov for å bli med i en klubb, merker jeg. Men for all del - om folket har glede av å samles under et klubbnavn, så gjerne for meg. Men det er litt pussig at det i dag har vært mer aktivitet om navneforslagene enn om bøkene? Jeg mener ikke å være slem nå, altså - men anarkisten i meg roper altså på noen klarere rammer, tenk dét, Hedda!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fint med engasjement, men det er vel best å droppe denne navnedebatten, og konsentrere oss om bokvalg og felleslesing.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech