Ja det er viktig å dilte etter tungvekterne ;) Ikke for å være frekk, men poenget med leseprosjektet er ikke å lese de bøkene som "tungvekterne" plukker ut, men å lese de bøkene som får mest oppslutning av flertalet. Det dreier seg om et demokratisk valg, ikke en oligarkisk bestemmelse. Jeg håper i alle fall dette er tilfellet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Etter min mening er alle bokelskere tungvektere.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Et glimrende svar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Poenget med leseprosjektet, for meg, er å utvide min bokverden og få nye impulser, forhåpentligvis gode diskusjoner og ny innsikt. Jeg har vært med på felleslesninger her tidligere og fått mye ut av det.
Jeg har sett gjennom forslagene og har ikke noe å utsette på noen av de, flere av de har jeg hatt lyst til å lese en god stund. Mange av de som har meldt interesse er bokelskere som jeg kjenner til og jeg mener å ha en viss ide om at bøkene de har foreslått er verdt å få med seg. Derfor velger jeg å bli med uten å foreslå bøker. Om du ser på det som å dilte etter så gjør jeg gjerne det i dette tilfellet.

Sånn jeg har forstått det er det fullt mulig å være med i lesesirkelen uten å komme med bokønsker. Ligger det ikke i demokratisk valg at man kan velge å ikke stemme?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nokså bra svar, og jeg er enig at utvidelse av horisonten bør være det viktigste. Jeg mener likevel at du ved å bruke ordet tungvekter verdibestemmer bokelskere. Men nå skal jeg slutte å kverulere. Det blir spennende å se hva som blir resultatet av hele opplegget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kveruler så mye du vil du, det er bare sunt å bli utfordret på holdninger innimellom :-)
For å oppklare så mener jeg erfarne bokelskere når jeg nevner "tungvektere", men jeg ser hvordan du kan mene at det er å verdibestemme bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenChristoffer SmedaasThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund Korbi