Lev, og la leve prinsippet fungere suverent i teorien, men sjelden særlig godt i praksis. Som kommunismen uten sammenlikning forøvrig...Jeg forstår at å påpeke fakta er sårt for mange, men når alt kommer til alt er jeg vel egentlig kun ansvarlig for min egen samvittighet. Så langt har jeg vel ikke angret noe jeg har skrevet her inne. Hårsårhet er noe den enkelte må stå for selv, jeg har lite påvirkning på det. Det er som kjent vi selv som lar andre såre/irritere oss.

Alt i alt er jeg en snill og grei liten gutt fra trønderhovedstaden med en diabolsk side.
Jeg føler at det jeg gjør av godt for andre langt på vei oppveier for manglende nettvett:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

I denne tråden finner jeg bare to fakta:

  1. Informasjonen i bokdatabasen var feil.
  2. Feilen er nå rettet.

Siden du åpenbart mener å ha påpekt flere, foreslår jeg at du tar en kort oppsummering av de fakta du har bidratt med. Til opplysning for oss eldre damer, som i tillegg til å være hårsåre, negative og lettprovoserte, sannsynligvis også har litt tungt for det.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Feilen er fortsatt ikke rettet opp her inne, men jeg ser at det er gjort hos forlagene. Mulig admin/André må foreta en oppdatering av databasen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ha ha ha. Begynner å bli moro nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er aldri lurt å komme med så bastante karakteristikker av en person uten å kjenne personen:)
Ditt utbrudd her tyder vel strengt tatt på at det er du som har innestengt aggresjon:)
At jeg er en slik mann som bringer kvinner til taushet er faktisk stikk motsatt av sannheten.
Gjennom Røde Kors deltar jeg blant annet på skrivekurs for jenter i aldersgruppen 12-16. Ikkeetnisk norske, eller hva det kalles. Jeg er også natteravn, noe som naturlig nok bidrar til økt trygghet for jenter som ellers kvier seg i disse mørketider. Legger også til at jeg er besøksvenn for eldre demente kvinner. Det kan sikkert virke som jeg skryter uhemmet av meg selv og mitt bittelille bidrag, og hvorfor skulle jeg ikke det:)
Poenget er at å være såkalt slem på ei nettside veies opp av det jeg ellers gjør i livet mitt.

Hva gjør du for å hjelpe andre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange måter å servere fakta på.
Uten å gå inn på om det du serverer egentlig ER fakta, så må jeg si at din presentasjon av disse "fakta" strekker seg langt i å være så udiplomatisk som mulig.
Hadde jeg vært i det psykologiske hjørnet ville jeg lurt på hvorfor det er så viktig for deg å gjøre det sånn, når du helt tydelig vet hvilken reaksjon du vil få.
Men siden jeg ikke er så veldig psykologisk idag, går jeg heller i meg selv og tenker litt over hvorfor jeg svarer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Siden det er jeg som er hovedkilden til denne tråden, vil jeg gjerne oppklare ett par ting:

For det første er jeg verken lei meg eller hårsår når det kommer til dine kommentarer. Hvorfor i all verden skulle jeg være det? Imidlertid innrømmer jeg gjerne at jeg har latt meg provosere av deg ved et par anledninger. Grunnen til det er at jeg opplever at du har en utidig evne til å forvrenge fakta, generalisere og viser enkelte ganger en svært nedlatende og manipulerende holdning.

Dine holdninger og kommentarer får jeg ikke gjort noe med, jeg får kun gjort noe med mine egne reaksjoner. Dermed kan du spare deg å kaste ut flere agn i min retning, jeg kommer ikke til å bite på. Maktspillet ditt her inne har jeg fått nok av, og jeg kommer ikke til å vie deg og dine innspill mer av min tid og energi.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg beklager selvfølgelig om jeg har vekket paranoiaen hos deg. Jeg har ikke ment å kaste ut agn i din retning, for å fange deg(?). Hva slags maktspill du sikter til er jeg dessverre ikke sikker på. Tenker du at jeg på en eller annen måte ønsker å kuppe nettstedet? Frykt ei, jeg er altfor snill til å ha slike kyniske hensikter.

Husk at en sterk person lar seg ikke provosere av andre, han/hun tar til saklig motmæle.
Å synke til samme nivå, eller til og med forbli taus er ikke særlig imponerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo Rye