Det var liksom ikke helt det jeg mente. Det var ironisk ment, at om jeg ikke sjekket sidetallet på slutten av boka, så hadde jeg kanskje ikke lest boka. Så les gjerne det jeg skriver ordentlig, og ta ikke alt på blodig alvor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er det kanskje kjekt å tenke på at ironi ikke overføres direkte i tekstform over internett. Her må man forholde seg til hva folk sier. Når du da formulerer deg som du gjør, kan det høres ut som det var det du fikk ut av det jeg sa. Dermed spurte jeg hva det var du mente, siden det tilsynelatende hadde null sammenheng med hva jeg faktisk sa i kommentaren du svarer på. Antagelser (a la de du ser ut til å sitte på nå vedrørende grad av alvor og manglende evne til å lese hva du sier ordentlig) skal man være forsiktig med i skriftlige diskusjoner på nettet - derav et forsøk på å skjønne hva du mente. Ser ikke helt hva det har å gjøre med å "ta alt på blodig alvor" og ikke "lese det du skriver ordentlig". Snarere tvert i mot. Men for all del! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikPiippokattaReadninggirl30Anita S.LinnNikkaKirsten LundGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GTine SundalAnne-Stine Ruud Husevåg