Ja, det er en stor bok. Leste den for mange år siden, og etter det kjøpte jeg den til mange andre. Det er en bok om å reise seg etter harde slag - at det ikke er noe særlig til alternativ IKKE å gjøre det. Hovedpersonen bestemmer seg for å våge livet og gjør det fullstendig uten sikkerhetsnett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"Det er en bok om å reise seg etter harde slag - at det ikke er noe særlig til alternativ IKKE å gjøre det. Hovedpersonen bestemmer seg for å våge livet og gjør det fullstendig uten sikkerhetsnett." - Jeg siterer deg her, Solbjørg.

Så fint sagt! Det er tydelig utifra det du skriver at denne romanen har gjort inntrykk - selv om du leste den for mange år siden.

Jeg vil gjøre som deg: gi (kjøpe) den til andre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveTanteMamieGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeCamillatuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneMLene AndresenReidun Anette AugustinRisRosOgKlagingToveStig TEvaIngvild SKarin Bergandreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAva