Da er det oppklart, og takk for det:) Men - av brukerhensyn - synes jeg det er dumt! Da kan vi jo gå glipp av mye som er "godt sagt". Som bokomtaler det er lagt mye mer arbeid i enn i en kort kommentar under diskusjoner, eller sitater opprinnelig skrevet av mer velformulerende og kloke hoder enn de fleste av oss har;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er eg einig med deg i. For å illustrere kor dumt det er å utelate sitat og bokomtaler frå "dagens innlegg", kan du gå inn å sjå kva slags rølpete innlegg som vart kåra til gårsdagens beste.

Eg står på mitt - stjerneutdelinga bør verte avgrensa til områdene som omhandlar boksfæren. Eller kanskje, om nauden er stor, eit svært engasjerande innlegg. Ein kan vise god tone utan å måtte belønne kvart einaste innlegg. Det strekker vel til med eit smiletryne. =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å illustrere kor dumt det er å utelate sitat og bokomtaler frå "dagens innlegg", kan du gå inn å sjå kva slags rølpete innlegg som vart kåra til gårsdagens beste.

Ha, ha!
Vil gjerne gi deg et drøss av stjerner for selvironi :-)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg. Alle innlegg burde vært inkludert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

KristofferVannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeDemeterBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad Wøien