Jeg er helt enig. Niels Fredrik Dahl har et språk som virkelig fungerer! Om det ikke er det beste ved boka, er det i alle fall en viktig del. Jeg vet ikke hvor mye kunstnerisk frihet det er her, men det er i såfall lov. Det er en roman, ikke en biografi. Men rammen tror jeg på. Jeg mener også at denne boken burde vært mere fremme i lyset. Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja her er det språket som virkelig får meg til å trille en sekser på terningen. Det er vakkert skrevet og man nyter hver side. Denne boka gikk meg litt hus forbi da den kom ut, men jeg er veldig glad for at jeg nå har fått lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk Lise, der havnet den nå på ønskelista mi. Av det lille jeg har lest om den virker det som det er en interessant bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig at du tar hintet. Du kommer definitivt ikke til å angre! Ha en fin helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig god bok, som jeg også kan anbefale! Man får lyst til å lese videre om personene og tidsepoken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMalinn HjortlandHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie Uvaag