Har hatt 10 år deltid i restaurantbransjen i Oslo, bra steder. Mat og vin er stor interesse. Ser alt jeg kommer over av matprogrammer, og har kun fått lagt ut en liten del av de bøker jeg har om tema. Bøkene brukes som inspirasjon. Og Viestad sin har vi brukt mye til å lære basics.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da vet jeg hvem jeg skal spørre dersom det er noe helt spesielt. (Tok husmorskolen i sin tid).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KFlettietteEgil StangelandMonica  SkybakmoenIngunn STralteStine SevilhaugCarolinemgeAnne-Stine Ruud HusevågBerit B LieHanne Kvernmo RyeTrygve JakobsenJanne BrovoldTor-Arne JensenNefertiti100Anne Berit GrønbechLinn HaugJarmo LarsenRufsetufsaMarteAnneWangNinaTheaGodemineInger-LiseVariosaSissel ElisabethGunillaAnn ChristinMarianne  SkageIngvild SStig TEivind  VaksvikRoger MartinsenellinoronilleKirsten LundHanneKarin BergVibeke