Jeg tror muligens du og jeg lever i to forskjellige sfærer, og nå ser jeg meg ferdig med denne diskusjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var ikke meningen å lage noen diskusjon, jeg må virkelig beklage hvis du ble fornærmet på noen måte! Ser at jeg burde lagt inn et smil i teksten i kommentaren, for det er en sånn typisk replikk som i virkeligheten ville ledsages av et bredt smil fra min side... Det var bare en helt spontan kommentar, egentlig, når jeg leste din, kom ordet "feel-bad" som en naturlig motpol. Jeg synes det er moro å leke med ord, og jeg har filosofert over muntre eller "koselige" bøker kontra de mer melankolske eller alvorlige i det siste. Selv leste jeg mye mer dystre saker da jeg var i tjueåra, mens jeg nå heller mer mot det lyse og optimistiske. Kanskje fordi jeg trenger oppmuntringen det gir, og troen på at det går bra? Jaja, ut på viddene igjen, men jeg liker meg der, og det var i denne retningen kommentaren min pekte, skjønner du.... Kanskje jeg skal lage en egen tråd om det egentlig. Beklager igjen om du følte deg støtt, det var slett ikke meningen.

Men når du skrev "Her prøver vi å være seriøse", var JEG usikker på om det var en spøk, eller om du mente på nettstedet eller i denne tråden. Nå var vel ikke det noen spøk, så da håper jeg du mente bare tråden.... I alle fall om det er seriøst i betydningen ikke-spøkefull. Jeg er også en bruker av nettstedet, og kommer nok til å fortsette med å putte inn litt tøys og tull her... Men jeg skjønner jo at ikke alle liker det samme, eller har samme sans for humor, håper bare det er rom for alle sorter her :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har også humoristisk sans så det holder, men når jeg skriver et, for meg, meningsfylt innlegg (Siri Hustvedt er en av mine favorittforfattere sammen med sin mann Paul Auster) om at Siri Hustvedts bøker så langt ifra er noen feel-good bøker, så forventer jeg ikke et fjollete svar. Jeg kan med det samme anbefale "Hundreåringen som klev ut gjennom fønsteret og försvann" bare for å vise at jeg setter stor pris på humor når det er på tapetet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjentar: "Men jeg skjønner jo at ikke alle liker det samme, eller har samme sans for humor, håper bare det er rom for alle sorter her :)" Altså: Jeg mener bare at vi tydeligvis har ulik sans for humor. Det er jo ikke så ualminnelig at folk har det?

Ellers synes jeg ikke at svaret mitt var fjollete, heller, men det er jo igjen bare et bevis på at folk oppfatter ting forskjellig. Jeg syntes bare det var litt morsomt, men også med en seriøs undring i. Jeg lagde et eget innlegg som kanskje forklarer temaet videre, en slags utdypning av feel-bad-kommentaren min om du vil. Har som sagt tenkt på temaet en stund.

Huff, dette synes jeg ble rent utrivelig...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AnnaStig TCamillaPiippokattaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGro