Jeg sliter litt med å komme inn i boken Papirpiken av G.G Musso. Ifølge anmeldere er dette en internasjonal bestselger og en rå spenningsroman. Jeg har ikke funnet ut av det enda.! Boken handler om en forfatter med skrivesperre og som plutselig midt på natten har en naken kvinne i stuen. Kvinnen viser seg å være hovedpersonen i hans bøker og har akkurat " falt " ut av boken. han skriver på, og som han ikke kommer videre med. . Hun er nokså desperat og forteller forfatteren at hun kommer til å dø , hvis han slutter å skrive.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Minner om filmen "Stranger Than Fiction". Der er det en mann som plutselig oppdager at han er hovedpersonen i en roman. Han kan høre hvordan en fortellerstemme i bakgrunnen beskriver det han gjør og så videre. Det syntes jeg var et artig plott til en film, husker jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slik bortsett fra den nakne kvinnen i stuen så minnet dette oppsettet meg veldig om "Sofies verden" av Josten Gaarder

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka som plutselig faller ned i hodet på meg er "Den tidsreisendes kvinne". Begge er kanskje like utrolige, men ikke nødvendigvis dårlige av den grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Garantert ikke noe for meg. Hovedpersoner som "faller ut av bøker" og kommenterer fra sidelinjen, nei takk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke rart jeg sliter, merkelige greier. Foretrekker nok lii mer virklighet , ekte mennesker. Dømme boken helt kan jeg ikke , da jeg ikke har lest den ferdig .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne