Jeg sitter her og ønsker meg å oppdage en ny forfatter som er så fasinerende at jeg kan sluke alle bøkene hans eller hennes. Det kan være krim, men må ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg kan ikke se at du har lest noe av Ketil Bjørnstad. Ser også at vi har mye lik boksmak. Tenker derfor at du vil like hans forfatterskap. Nok en gang her på bokelskere anbefaler jeg triologien "Til musikken, Elven og Damen i Dalen". Jeg nileste de to første. Den siste leste jeg ganske lenge etterpå (litt dumt egentlig). Jeg tror du vil like dem, Reidun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg også ønsket meg ei stund nå, og jeg har lett, men jeg begynner visst å bli kravstor. Derfor er jeg akkurat nå litt lei av å lese bøker jeg liker bare sånn passe, for jeg finner ikke noe som fenger skikkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ser ut som om du liker gode fortellinger om "vanlige" folk, med fokus på karakterskildringer og på mellom-menneskelige forhold, ala Mark Twain og Petterson. Jeg tror du vil like Bokelsker-gründer Tore Renberg. Alle hans bøker om Jarle Klepp har dette hverdagslige som vi kjenner oss godt igjen i. Samtidig lodder han dypt i forholdet mellom mennesker. Og da har du 5 bøker å kose deg med. Inntil videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har jo lenge tenkt at jeg skal lese bøkene til Tore Renberg, og nå skal jeg sannelig gjøre det. Og Mark Twain har jeg altså lest, husker ikke om jeg har markert for "har lest" - jeg oppdager stadig bøker jeg hadde glemt å ta med. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så at du hadde lest Twain og Petterson og ga dem høy verdi på terningen. Derfor min anbefaling. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sant. Jarle Klepp er ett godt bokvennskap :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima Montgomery