Alltid likt Clint, helt fra " Den gode, onde og grusomme opp til i dag og til " San Torino"... Nei var det det den het?? Der han er en sur og bisk gammel mann i et kriminelt nabolag... Filmen er råbra:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Gran Torino etter bilen i garasjen, en Ford Torino, 1968 GT, hvis jeg ikke husker helt feil. Navnet Torino stammer sannsynligvis i fra byen Torino i Italia, hvor fabrikken Fiat har sitt hovedsete. Clint Eastwood leverer bestandig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så fascinerende hvordan den mannen har utviklet seg på sine gamle dager, - det er en lang vei fra westernfilmenes machomann til å formidle kjærlighetshistorien i Madison County!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHilde H HelsethKristofferVannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTorTone HEirin EftevandGro-Anita Roen