Ja. Gi oss et kvinnelik i fryseboksen, en slåsskamp på en bar, en biljakt, en som klaterer opp en skråning og faller ned, men blir reddet av en sterk mann/kvinne i siste øyeblikk og så rir de på en hvit hest ned i solnedgangen. Og salget av poppcorn slår alle rekorder. Sånne bøker vil vi har mer av.

Halleluja.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Æ e vældi gla førr at folk har forskjellig smak i litteratur! Æ hadde ærlig talt venta mæ litt handling som helle litt mot krim i ei sånn type bok. E det ikke like mye lov å like ei bra krimbok som en roman? Sjøl hata æ klisjefylte krimbøker. Det må være substans i handlinga ellers gir æ så smått opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja