TL-klubben er en bokklubb som sendte ut pakker med 1 eller 2 bøker og noen småting i annenhver måned ca. Det var mye forskjellige bøker og jeg husker spesielt at de tok opp noen vonde temaer innimellom. Det er flere av bøkene som satte ett spor i meg og som jeg fremdeles husker, bl.a Mellissa som hadde Leukemi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Den om Melissa (For ung til å dø) har jeg også lest, og satte som hos deg spor. Har aldri vært medlem, men har arvet noen sånne bøker ... og gitt bort en del videre, men akkurat den boka tar jeg vare på. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var den første boka jeg leste som omhandlet ett sårt tema og første gang jeg skjønte at unge mennesker kan bli alvorlig syke.

Helt klart en bok som er verdt å ta vare på :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaha ja - aldri hørt om, faktisk! Vi var ikke medlem av bokklubb, hadde ingen bokhandel i bygda der jeg bodde - og det var jo ikke bøker på butikken eller bensinstasjonen sånn som nå. Skolebiblioteket fikk plass på en vegg med hyller i klasserommet. Dermed ble det STORE begivenheter med nye bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, ja men da setter man jo virkelig pris på bøkene hvertfall :-) Da var nok jeg bortskjemt når jeg vokste opp, med tanke på bøker hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tuppen og Lillemor-klubben kom litt i seneste laget for meg, lånte et par bøker av ei i klassen min som ble medlem da klubben var helt ny - det ble bare en smule fjollete med ungdomsromanser med å holde hender ettersom jeg alt hadde lest Sagaen om Isfolket... Det ble med det forsøket, dessverre.

Pennyklubben derimot (for de hesteinteresserte småjenter), der var jeg medlem ei stund. Den var jo på plass da jeg var i alderen til det. Noen av historiene er faktisk interessante også for voksne øyne. Jeg pakket nylig opp esken de er lagret i og lånte en serie på tre bøker til min mor, som hadde lyst på noe lett og ungdommelig.. he he

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, var det Tuppen og Lillemor? Hm, lurer på om det hadde noe med Tuppen og Lillemor-tegneseriebladene å gjøre... Det var små hefter - annet hvert het Tuppen og annet hvert Lillemor. På miljø og navn virket det som om de var oversatt fra engelsk, handlet om jenter som kom opp i mystiske hendelser, som ofte involverte hester, eller skumle øyer i havet eller lignende. Eeeelsket de heftene, men de var ikke så lette å få tak i, og så var det pengene da... Lurer forresten på hvor det er blitt av dem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De er jo til yngre jenter så kan tenke meg at de fleste blir litt flåsete for de som har fylt 14. Nå husker jeg ikke hvor gammel jeg var når jeg leste disse, men jeg var nok ikke spesielt gammel. Fant bokhyllene til foreldrene mine mer interessante etterhvert, der var det spesielt Stephen King som fenget. Noen av bøkene fra TL-klubben tror jeg nok allikevel jeg kunne lest idag og, men de fleste skal få bli i eskene sine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPi_MesonStig TKaren RamsvikEli HagelundKirsten LundReadninggirl30Reidun Anette AugustinChristofer GabrielsenalpakkaGrete AmundsenFinn Arthur JohansenIngunn STine SundalEinonieBeathe SolbergAkima MontgomeryTrude JensenLabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorAnniken RøilTerje MathisenLilleviAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg Instefjord