Oj! Jeg visste ikke at Cora Sandel har skrevet dyrefortellinger! Noe så spennende! Dem må jeg få tak i! Jeg håper at Hoff kan gi deg det du trenger! Hva er det du skriver? Fortell! Jeg beundrer alle dem som tar tak i skriveönsket deres og hiver seg utpå! Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk skal du ha!
Sandels lille bok er vel verdt å jakte på! Jeg fant den helt tilfeldig i en bruktbutikk, et av mange gode tips fra bokelskere.

Mitt skrivearbeid er i sin spede begynnelse, så skjørt at jeg enda ikke tør slippe det ut i den store verden. Forteller mer når tiden er der :-)

Jeg har tidligere skrevet en rekke lærebøker (helse- og sosialfag) og den kulturhistoriske Veierland forteller, om min lille øy i Ytre Oslofjord.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R