Spennende lesestoff du har valgt:)

(Nå må du ikke tro jeg er ute etter å pirke på deg, siden jeg har skrevet et lignende innlegg om Hellig Vrede. Det er tilfeldig at det er rettet til deg begge gangene.)

Men tror det er riktig å si at Halvor Tjønn riktignok har et historie hovedfag i bunn for sitt virke og dermed er historiker, men at han først og fremst er journalist, og Aftenpostens Moskva- korrespondent i flere perioder. Det finnes andre historikere som har tematikken i boka hans som spesialfelt, som kanskje faller mer naturlig inn under merkelappen "dyktige historikere" i denne sammenhengen. Og boka? Vet jeg ingenting om, for den har jeg ikke lest. Spent på din tilbakemelding om du rekker den i sommer:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vel, jeg vet ikke ennå, men ut i fra det jeg har lest, tenker jeg at denne boken er grundig. Har lest en del litteratur om emnet før i forbindelse med studier, men tenkte at denne boken "samler" det.. Får se, skal gi tilbakemelding!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R