Jeg syns "Hesten og hans gutt" er den beste boken. Hadde aldri hørt om den før jeg kjøpte denne samlingen, men nå er den en favoritt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg liker også den aller best. Den er et skikkelig eventyr, og mange vil nok mene den er full av klisjeer - men den er utrolig vakker! Elsker den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan ikke huske nettopp den boken så godt, selv om jeg har lest hele serien flere ganger. De jeg liker best er "Reisen til det ytterste hav", og "sølvstolen." Liker også godt "drømmen om narnia"!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det noen år siden jeg leste bøkene sist, men jeg liker også "Reisen til det ytterste hav" og "Sølvstolen" best. Neste gang jeg leser bøkene kan det bli artig å se om jeg fortsatt synes de er de beste. Mener også å huske at "Hesten og hans gutt" er en av de kjedeligste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er det mange år siden jeg leste bøkene, men såvidt jeg husker synes jeg at den var den kjedeligste. Artig at vi har så forskjellig mening om den. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Merker at det begynner å bli en stund siden jeg leste den selv, men lurer på om jeg enig med deg der.

Når sånne diskusjoner dukker opp får jeg trang til å lese bøker om igjen. Jeg husker at jeg likte dem, men ikke spesielt hva jeg liker ved hver av dem.

Tror dessuten jeg husker mest fra de som nå også er Disney-filmer. Men det er vel kanskje ikke så rart når de har laget filmer av de det også var serier om... Så flere knagger for hjernen der ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaAnn ChristinVannflaskeUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAvaSigrid NygaardLisbeth Marie UvaagLene AndresenTerje MathisenTove Obrestad WøienFindusKirsten LundPiippokattaAud- HelenTatiana WesserlingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieGrete AastorpAmanda AIngunn SJBNorahGunillaReadninggirl30KjerstiMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechLailaBjørg Marit TinholtDaffy EnglundBenedikte