Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Himmelen gråt utenfor, og hun tenkte : En regnværsdag kan faktisk være en veldig viktig dag. Og et lite håp er ikke så lite, for det kan få et fortapt håp til å føles mindre trist.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Martha la hånden under det lille hodet og strøk over det tynne håret. Barnets ansikt virket mer uttrykksfullt for hver gang Martha så på det, slik bøker avslører nye dybder når man leser dem om igjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men tankene hennes akselerte videre, så langt at de traff en sving, ble kastet tilbake og suste bakover i tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En regnværsdag kan faktisk være en veldig viktig dag. Og et lite håp er ikke så lite, for det kan få et fortapt håp til å føles mindre trist.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Senere i dag vil hun se ut av vinduet og få øye på en kvinne og en gutt nede på stranden. De vil gå mot fyret, og solen vil få krøllene deres til å glitre. De vil ringe på døren. Men foreløpig er denne dagen som alle andre dager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien