Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Vi forvandlet oss til vinterjenter, og da hun forsøkte å rømme, trakk jeg henne ned i snøen igjen fordi jeg var redd for å være alene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tornete slyngplanter kryper over gulvet og knitrer som et bål. Svarte roser blomstrer i måneskinnet, dødfødte og sprø.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edderkopper klekkes ut og kryper ut av navlen min, hårete små tjæreperler med ballerinaføtter. De myldrer, spinner et silkeslør, hundre tusen edderkopptanker vevd sammen helt til de hyller meg inn i et lunt teppe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har behov for å løpe, fly, slå så hardt med vingene at jeg ikke hører noe annet enn mine egne hjerteslag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Død jente ute og går,» sier guttene i gangene.
«Fortell oss hemmeligheten din,» hvisker jentene fra den ene dobåsen til den andre.
Jeg er den jenta.
Jeg er tomrommet mellom lårene mine som slipper dagslyset igjennom.
Jeg er knoklene de ønsker seg, surret fast til en porselensramme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er i ferd med å tine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er den jenta. Jeg er tomrommet mellom lårene mine som slipper dagslyset igjennom. Jeg er bibliotekassistenten som gjemmer seg i fantasyavdelingen. Jeg er sirkusmonsteret innsatt med bivoks. Jeg er de knoklene de ønsker seg, surret fast til en porselensramme. Når jeg nærmer meg, trekker de seg unna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil ikke forurense innvollene mine med blåbærkornblanding eller muffins eller knaseknekkende skiver av toast heller. Gårsdagens skitt og feiltrinn har gått gjennom meg. Jeg er skinnende og lyserød innvendig, ren. Tomt er godt. Tomt er sterkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne Dahl