Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

Og tiden består av barnealderen, ungdomsalderen, voksenalderen, tilbakegangsalderen og oldingalderen, hvis vi er heldige, eller uheldige, alt ettersom man ser det, og står løpet ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Fire års samliv. Pasientene gripes av panikk og akutt angst. Restriktiv slitasje i forholdet. Symptomer: går på visninger, er hjemme i helgen og ikke minst hund. Smittsomt. Sykdommen lar seg sjelden kurere uten dramatiske inngrep og fører som oftest til en meget langsom og smertefull død.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var Herbert Noll, misforståelsen som likevel ikke ble tilgitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Hvorfor ville du det?
  • Jeg ville bare synde litt.
  • Synde? Du har faen ikke vokst opp med korssting og bordbønn. Du har vokst opp i et tomt svømmebasseng. Du tror ikke på noe, ikke på noe!
  • Kan jeg ikke synde for det? Det var da jævla synd.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skrev altså filmmanuskripter. De ble sjelden, jeg mener, aldri noe av. Samme kunne det egentlig være. Kunsten var å pitsje en idé som var akkurat så god at man fikk støtte, men aldri så god at det ble film. Kort sagt, penger for ikke å gjøre noe som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om å rekke bussen:

Og jeg tenkte plutselig at uansett hvor du skal, hvor langt du skal reise, jorda rundt for den saks skyld, hjelper det ikke hvis du ikke rekker bussen fra Hurdal.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanJulie StensethPi_MesonStig TKaren RamsvikEli HagelundKirsten LundReadninggirl30Reidun Anette AugustinChristofer GabrielsenalpakkaGrete AmundsenFinn Arthur JohansenIngunn STine SundalEinonieBeathe SolbergAkima MontgomeryTrude JensenLabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorAnniken RøilTerje MathisenLilleviAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaTherese