Bare en leseliste for min egen ubehjelpelighet, men gjerne kom med innspill, særlig om poesi.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde kanskje lagt til enda mer av Anne Carson, i alle fall Red Doc>, som jo henger sammen med Autobiography of Red. Siden Sapfo har fått plass, hadde jeg vel også inkludert If Not, Winter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! men dette er jeg egentlig klar over. Red Doc> er det faktisk reklame for i min utgave av Autobiography. Carson er en jeg er begeistret for for tiden og jeg vil lese mer, men jeg liker å strekke forfattere litt ut og ikke ta dem i ett jafs. Men det er artig å høre at flere her er glad i bøkene hennes og å vite at jeg har mye godt i vente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TonjeCathrine PedersenHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese Holm