Det blir sjeldent tid til å lese så mye som jeg ønsker i ferien, men disse vil bli prioritert.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ferdig med "Middagen", den likte jeg godt. Gleder meg til å diskutere den i lesesirkelen min i august. Nå er jeg i gang med "Bernhard Hvals forsnakkelser".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bernhard Hvals forsnakkelser måtte få seg en liten pause, fikk ikke helt dreisen på den, men skal gi den en sjanse når ferien er over. "Noen kjenner mitt navn" likte jeg veldig godt. Tillegg har jeg fått lest "Bunny Munros død" av Nick Cave, en bok jeg likte sånn passe. Skrevet i store bokstaver og med utropstegn , som var min første kommentar da jeg var ferdig med den. Hovedkarakteren var litt for gal til at jeg helt kan tro han. Og nå er jeg i gang med en annen bok som ikke står på lista; "Tokyo " av Mo Hayder Sånn går det når man tar med seg for lite bøker på ferie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler på det sterkeste Noen kjenner mitt navn, er inne i avslutningen nå, og kjenner at det har vært en veldig engasjerende lesereise så langt. Jeg hadde lave forventninger til å begynne med fordi jeg hadde lest endel her inne om boka, noen lovpriste den, men mange var veldig kritiske til den, andre var skuffede osv. Jeg fant ut at det eneste jeg kunne gjøre for å finne ut av det var å lese den selv, noe jeg ikke angrer på: ) Lykke til med lesinga i sommer: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein