Det vert skrive mykje bra sci-fi og fantasy her til lands. På denne lista har eg samla nokre personlege favorittar av arten. Fleire av dei kunne ha hevda seg i verdstoppen om språk og forfattar hadde vore engelsk/amerikansk.


Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kapelrud sine bøker er oversatt og gitt ut på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble nysgjerrig på flere av titlene her. Selv anbefaler jeg, som noen før meg, Tor Åge Bringsværd. For meg er det ingen som slår ham når det gjelder sf og fantasy:) Og så stusser jeg litt over å se Latours katalog av Frobenius på lista. Det er ei av mine favorittbøker, men jeg vil ikke kalle det verken sf eller fantasy. Heller en blanding av historisk roman og krim:) Men, det er jo bare min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Latours katalog kan sikkert diskuterast. Men fantastisk er det jo...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempeflott liste. Mange gode tips her. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men dette er absolutt noe jeg må prøve meg på i fremtiden. Selv liker jeg godt Web og Ker Shus av Bringsværd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra intiativ! Gi gjerne en kort beskrivelse av hver bok. Planlegger ellers å lese mer science fiction fremover.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen