Jeg skal flytte og ønsker ikke å flytte inn i nye bokhyller med gamle bøker jeg mest sannsynlig ikke kommer til å lese igjen. Derimot ønsker jeg å bytte bøkene i lista mot andre bøker som kan være av interesse. Ettersom jeg ønsker å bli kvitt bøkene er det ikke umulig at jeg bytter to mot en, for eksempel.

Om du ikke kan/vil bytte, men allikevel ønsker deg en bok på lista, selger jeg gjerne - foreslå en pris så kommer vi nok til enighet.

Alle bøkene i byttelista er pent brukte pocketversjoner. Bøkene med norske titler er norske versjoner; bøkene med engelske titler er engelske versjoner.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei!

Er denne listen oppdatert?
Jeg kunne tenke meg å bytte til meg følgende bøker:
Og solen går sin gang
Knoper og stikk

Jeg har noen bøker jeg kunne tenke meg å få byttet bort:
Tror denne listen er relativt oppdatert:

http://bokelskere.no/oyso01/boksamling/?&hyllenummer=80816
se evt:

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45915815&editAd=true

hilsen Øyvind Sommerstad

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har dessverre ingen bøker å bytte, men jeg hadde vært interessert i "The old man and the Sea" og "Sult". Jeg foreslår 30 kr per bok, høres det greit ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er forresten også interessert i "Stormfulle høyder".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sendt deg en melding. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenGrete AastorpTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne Dahlalpakka